Da li biste kupili Cisco novu ili Cisco refabrikovanu opremu? – Refabrikovana oprema može biti prava alternativa novoj u kontekstu brzih promena zahteva na tržištu, posebno kada je reč o visokokvalitetnim IT proizvodima vodećih svetskih proizvođača.

Refabrikacija je kvalitetan remont i popravka korišćene IT opreme i njen naknadni povratak na tržište. Često se, možda pogrešno, pretpostavlja da nova mrežna tehnologija nudi duži vek trajanja i više sigurnosti.

Štedite novac i smanjujete IP operativne troškove: Refabrikovana oprema je mnogo jeftinija za kupovinu nego nova – ušteda može biti i do 90% popusta na cenu nove.

Vi činite nešto za životnu sredinu: kupujući refabrikovanu opremu postupate u interesu životne sredine i time izbegavate skupo odlaganje mrežne opreme od strane specijalizovanih kompanija, a istovremeno štedite visokokvalitetne resurse kao što su bakar, nerđajući čelik, aluminijum i retke metale.

Dobijate garantovani kvalitet: kupujući refabrikovanu opremu, dobijate i garanciju. Sa svakim od naših proizvoda dobijate garanciju kvaliteta.

Izbor je vaš: možemo vam ponuditi i proizvode koji se više ne prodaju (End of Sales), kao i rezervne delove koji se obično teško pronalaze. Takođe, možemo vas posavetovati o kompatibilnim uređajima u bilo kom trenutku.

 

Security Svičevi
Ruteri CMTS

Korišćenjem refabrikovane opreme, kompanijama se pruža mogućnost da efikasno dizajniraju svoju IT infrastrukturu bez odustajanja od upotrebe visokokvalitetnih brendiranih uređaja. Dodatna, a za vas ključna prednost refabrikovane opreme je taj, što je vaša mrežna oprema obimno testirana i dokazana u za vreme korišćenja, što može eliminisati brojne proizvodne ili druge nedostatke.

Najvažnije definicije:

Novo: oprema je tačno onakva, kako ju je proizvođač proizveo u fabrici. Nije korišćena, upakovana je u originalnu ambalažu i testirana je za prodaju. Pored toga, sve originalne zaštitne nalepnice proizvođača su netaknute.

Korišćeno: oprema je već bila u upotrebi i možda se ne može isporučiti u originalnoj ambalaži. Ovakva oprema se proverava na optičke i mehaničke nedostatke i obrađuje u slučaju teškog oštećenja, prljavštine ili kvarova. Samo potpuno funkcionalni proizvodi se nude na prodaju.

Refabrikovano: oprema je već bila u upotrebi, a zatim se pregleda i testira. Pre nego što se proizvod ponovo pusti na tržište, on se optički i mehanički pregleda i dobija status „kao novo„. Naručena refabrikovana oprema se kvalitetno pakuje, tako da se može brzo isporučiti za vas.

Novo, samo otvorena kutija: Ova oprema je veoma popularna jer je, u većini slučajeva, otvorena kutija a da oprema nije bila u funkciji. Oprema nije bila u upotrebi i nema nedostataka.