Cisco oprema

Cisco oprema je neizostavni deo svake profesionalne mreže

Linkom-PC doo je Cisco Select Partner, sa SMB specijalizacijom, i Cisco Authorized SP Video Partner. Cisco oprema, isporuka, instalacija, podrška i održavanje u garantnom i vangarantnom roku su u glavnom fokusu poslovanja kompanije Linkom-PC doo.

Osim nove Cisco opreme, veoma važan segment poslovanja je i isporuka, instalacija i održavanje Cisco Certified Refurbished Equipment (Cisco refabrikovana oprema), koja se nabavlja direktno od proizvođača – Cisco Systems, i koja ima, po svemu, garanciji i supportu, kao i nova Cisco oprema.

Cisco oprema - Linkom-PC
Cisco oprema – Linkom-PC

Vrednosti koje vode kompaniju Linkom-PC doo i sve zaposlene su jasne: jaka želja da se svi korisnici osećaju kao partneri. Uvek se insistira na vrhunskom kvalitetu rešenja, kao i na njihovoj savršenoj prilagođenosti potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

U razvoju rešenja, stručni tim kompanije Linkom-PC doo insistiramo na partnerstvu sa vrhunskim proizvođačima i provajderima, a jedan od najvažnijih je i Cisco Systems. Verujemo da takva partnerstva čine da predložena rešenja odskaču daleko iznad proseka tržišta, kako po tehnološkim inovacijama, tako i po kvalitetu. To je, ključna investicija u zadovoljstvo i uspeh klijenata.

Potencijalni i stalni korisnici nabavljaju Cisco opremu od kompanije Linkom-PC doo, zbog toga što su prepoznali stabilnog partnera i što Cisco oprema ima povoljniju cenu, bez skrivenih troškova.

Zašto izabrati Cisco opremu?

Cisco je bio centralna figura i pokretač mnogih istorijskih promena u tehnologiji i njenoj upotrebi. Cisco i dalje lider na tržištu u više oblasti, bez obzira na dramatične promene na svim tržištima, kao što su routing i switching, objedinjene komunikacije, mobilnost i bezbednost. Cisco se uvek trudi da bude je u centru osnovnih promena u načinu na koji svet komunicira.

Za sva pitanja u vezi Cisco opreme, nazovite +381 11 414 0301, ili pošaljite upit na mail info[at]linkompc.com

Leave a Reply