O nama – Linkom-PC

Zahvaljujući velikom iskustvu u IT i telekomunikacionom segmentu, danas je Linkom-PC postao lider u razvoju i distribuciji profesionalnih IT I telekomunikacionih rešenja, širom našeg regiona.

Vrednosti koje nas vode su jasne: želimo da se naši korisnici osećaju kao naši partneriZato insistiramo na vrhunskom kvalitetu rešenja, kao i na njihovoj savršenoj prilagođenosti potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

U razvoju rešenja, insistiramo na partnerstvu sa vrhunskim proizvođačima i provajderima. Verujemo da takva partnerstva čine da naša rešenja odskaču daleko iznad proseka tržišta, kako po tehnološkim inovacijama, tako i po kvalitetu. To je, po našem mišljenju, ključna investicija u zadovoljstvo i uspeh naših klijenata.

Linkom-PC je Cisco Select Partner, sa SMB specijalizacijom, i Cisco Authorized SP Video PartnerTo je rezultat naše višegodišnje posvećenosti zahtevnom segmentu Service Provider tržišta, sa predanim fokusom na kablovske operatere.

Još jedna oblast po kojoj smo veoma prepoznatljivi je isporuka i integracija nove Cisco opreme, ali isto tako smo veoma vidljivi kao neko ko dosledno i aktivno isporučuje Cisco refabrikovanu opremu (Cisco Certified Refurbished Equipment).

Osim aktivnog učešća u IKT segmentu tržišta, svim postojećim i zainteresovanim korisnicima pružamo usluge digitalnog online marketinga i web dizajna.

Cisco Partner Locator - Linkom-PC
Cisco Partner Locator – Linkom-PC