KO SMO MI

Linkom-PC d.o.o. je kompanija koja pokriva sve vrste prodaje telekomunikacione opreme i kompjuterskih sistema još od 1997. godine. Iskustvo stečeno u prvim borbenim linijama svakodnevno stavljamo na raspolaganje našim kupcima, nudeći konkretna rešenja za sve poslovne izazove. Predvodnici smo u inovativnosti, ekspertizi i odlučnosti, a svojim djelovanjem unapređujemo poslovne aktivnosti svakog našeg kupca, postavljajući visoke stručne standarde. Specijalizirani smo za prodaju Cisco opreme, a naš potpis stoji ispod niza uspješnih projekata u Srbiji i zemljama regiona Balkana.

Vrednosti koje nas vode su jasne: želimo da se naši korisnici osećaju kao naši partneriZato insistiramo na vrhunskom kvalitetu rešenja, kao i na njihovoj savršenoj prilagođenosti potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

U razvoju rešenja, insistiramo na partnerstvu sa vrhunskim proizvođačima i provajderima. Verujemo da takva partnerstva čine da naša rešenja odskaču daleko iznad proseka tržišta, kako po tehnološkim inovacijama, tako i po kvalitetu. To je, po našem mišljenju, ključna investicija u zadovoljstvo i uspeh naših klijenata.

Još jedna oblast po kojoj smo veoma prepoznatljivi je isporuka i integracija nove Cisco opreme, ali isto tako smo veoma vidljivi kao neko ko dosledno i aktivno isporučuje Cisco refabrikovanu opremu.

ITawards 2014. – dve prestižne nagrade za Linkom-PC doo